Hoe werkt een Micro Hair Pigmentatie behandeling?

Hoe werkt een Micro Hair Pigmentatie behandeling?

Bij de behandeling worden m.b.v. een speciale techniek de haarfollikels/stoppels getatoeëerd. Door het tatoeëren van stoppels op de hoofdhuid zal er een natuurlijk uitziende haar look worden gecreëerd.

Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor het creëren van een volle look. Bij een ieder die Hair Pigmentatie laat plaatsen, is afhankelijk van de situatie gemiddeld klaar met 4 sessies. Wij geven altijd advies over hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn voor het creëren van een volle geschoren look.

( Razor Look ).

Tijdens de hair pigmentatie behandeling wordt het hoofd rood, hierdoor kan het voorkomen dat er hele kleine gedeeltes over het hoofd worden gezien, daarom is het van groot belang om meerdere sessie te houden zodat wij goed kunnen bepalen wat er nog gedaan moet worden. Wij doen ons uiterste best een prachtig, realistisch en mooi resultaat te creëren . Uiteraard wordt er per klant met dezelfde geconcentreerde aandacht gewerkt.

De haar pigmentatie behandeling kan als irritant ervaren worden. Na de behandeling kan je hoofdhuid er een beetje rood uitzien. Bij een gevoelige hoofdhuid kan dit rood uitziende gedeelte zo’n twee tot drie dagen aanhouden.

Hieronder ziet u hoe het werkt.

Volg ons ook op: