Micro Haar Pigmentatie

Nu Bij Tattoo Studio D-Artist Micro Haar Pigmentatie.

Plan alvast uw afspraak in.

WAT IS MICRO HAIR PIGMENTATIE NOU PRECIES?

Micro Hair Pigmentatie (MHP) is een uiterst specialisme. MHP is ook wel bekend als scalppigmentatie of haar pigmentatie en is een perfecte cosmetische oplossing voor mannen of vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die (veel) last hebben van haaruitval. Bij MHP worden de haarfollikels getatoeëerd, dit is een uiterst speciale techniek.

Het tatoeëren van de haarfollikels is een artistieke techniek voor haarsimulatie, speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met kaalheid, alopecia, dun haar of die veel last hebben van haaruitval. Het stadium van haaruitval is hierbij niet van belang, kaal of nog wat haar, haar pigmentatie is de oplossing voor een natuurlijk uitziend kapsel. Scalppigmentatie geeft een visueel effect met een natuurlijk ogende simulatie van haren op de hoofdhuid. Het natuurlijke resultaat van scalppigmentatie zal lijken op het uiterlijk van geschoren of kort haar.

Onze tattoo artiest heeft zich gespecialiseerd in Micro pigmentatie. Door zijn ervaring, training en kennis van tatoeages en de huid zal hij jou voorzien van een voor jou op maat gemaakt advies voor het plaatsen van een haartatoeage d.m.v. MHP.

Voor een Intake / Prijsopgave vragen wij u om een foto te mailen of te appen naar ons.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Volg ons ook op:
Chat openen
Welkom op de site van D-Artist,
Mocht u vragen hebben kunt u ze aan ons stellen.