Mijn naam is Dennis, ik ben de eigenaar van TattooStudio D-Artist.

Ik zet geruime tijd met veel plezier tattoos in grote diversiteit. Tevens zet ik tattoos voor zeer scherpe prijzen, er is in de studio veel ruimte voor persoonlijke aandacht, omdat er geen andere klanten de studio binnen lopen.

Ik hanteer een stukprijs per tattoo, of een prijs per sessie, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Alles wat ik verricht in de Tattoostudio gaat volgens de richtlijnen en regels van de GGD. Wij zijn ook geregistreerd bij de GGD. Zie de link voor informatie over deze richtlijnen ( www.veiligtatoeerenenpiercen.nl ).

Bij D-Artist werken we uitsluitend op afspraak.

TattooStudio D-Artist.

Volg ons ook op:
Chat openen
Welkom op de site van D-Artist,
Mocht u vragen hebben kunt u ze aan ons stellen.