Nazorg informatie Micro Hair Pigmentatie

Voor het beste resultaat van een hairpigmentatie behandeling is het erg belangrijk dat de volgende punten worden nageleefd. Bij een niet juiste omgang met de regels m.b.t nazorg micro hairpigmentatie kunnen de pigmenten worden aangetast waardoor de stoppel tatoeage kan verkleuren, vervagen, lelijk worden of zelfs verdwijnen.

Na een micro hairpigmentatie behandeling kunt u gewoon weer direct de straat op. Echter kan de huid na een hairpigmentatie behandeling wel wat rood zijn. Bij een gevoeligere huid kan de roodheid van de huid ongeveer twee tot drie dagen aanhouden. Ook dient er rekening mee gehouden te worden dat gedurende 7 dagen na de micro hairpigmentatie behandeling contact met chloorwater of zout water vermeden dient te worden. Na de haar pigmentatie behandeling is het ook belangrijk dat sauna’s en/of stoombaden vermeden worden de eerste 2 weken. Na de behandeling adviseren wij bij thuiskomst uw hoofd met koud water af te spoelen en te wassen met een desinfecterende zeep.

Na het plaatsen van een stoppel tattoo kunnen geen alcoholhoudende producten meer gebruikt worden (op het hoofd) zoals minoxidil. Door de alcohol kunnen de pigmenten worden aangetast wat het resultaat van een MHP behandeling negatief beïnvloedt.

Volg ons ook op: